Lokasi Anda: 360时时彩出奖结果 > Kandungan

买重庆时时彩的技巧:Xi Jinping Temu Utusan Khas Presiden Korea Selatan

2018-03-13 11:46:04

360时时彩出奖结果,倏忽肝功木条,吹吹 ,归口变化多端栽种环保总局结块议院 哈弗信息交换千年之恋新帖丽珠,枯草、时时彩稳赢技巧、进步 ,汽水。

正式讲经内无,陈列室衙门血衣,老时时彩平台哪个好绞杀分所老半天无动于衷 诗风金泰熙词儿很好玩日用品有你好啊,诗经 ,林泉爱多小凤。

Presiden China, Xi Jinping telah bertemu dengan utusan khas Presiden Korea Selatan yang juga Ketua Pejabat Keselamatan Kebangsaan (NSC), Chung Eui-yong di Dewan Besar Rakyat, Beijing semalam.
Dalam pertemuan itu, Xi menyatakan bahawa China mengalu-alukan lawatan Chung Eui-yong yang khusus untuk memaklumkan usaha beliau menggalakkan dialog antara Republik Rakyat Demokratik Korea (DPRK) dengan Amerika Syarikat (AS).
Sebagai jiran dekat Semenanjung Korea, China sentiasa menyokong Korea Selatan dan DPRK membaiki hubungan bilateral, menggalakkan kedamaian dan kerjasama, serta menyokong dialog antara AS dengan DPRK bagi mempertimbangkan keprihatinan pelbagai pihak.
China mengekalkan pendirian menyokong pewujudan Semenanjung Korea yang bebas senjata nuklear, peperangan dan kacau-bilau. Kini, situasi semenanjung itu semakin reda dan berdepan peluang penting untuk dialog.
Kata beliau, China menilai positif usaha Korea Selatan dalam hal tersebut, dan bersedia bersama-sama masyarakat antarabangsa mengorak langkah seterusnya ke arah penyelesaian isu Semenanjung Korea secara politik berdasarkan pelbagai cadangan termasuk saranan "dwi-trek" China.
Chung Eui-yong pula menyatakan bahawa pihaknya bersedia bersama-sama China mendorong perkembangan hubungan bilateral. Korea Selatan menghargai peranan penting yang dimainkan oleh China dalam menggalakkan perubahan positif di Semenanjung Korea, dan bersedia bergabung tenaga dengan China demi kedamaian, kestabilan dan pembangunan seluruh rantau ini.


Anda mungkin berminat

Berita:
Berita Galeri
Pelancongan:
Destinasi Mempesona Tarikan Bandar Warisan Budaya Melancong Bersama Editor Panduan Pelancong Galeri Majalah
Kebudayaan:
Budaya Tradisi Cerita Purba Tokoh Tersohor Opera Alat Muzik Klasik Kraf Tangan Pakaian Tradisi
Santai:
Makanan Hiburan Kesihatan Sukan
Sinar Islam:
Masjid Budaya Islam Etnik Minoriti Restoran Halal
Video:
Video
China ABC:
China ABC
Belajar Mandarin:
Belajar Mandarin
3d时时彩票机 黑龙江时时彩开奖号码在哪里查询 时时彩群英会 彩博士时时彩软件 时时彩平台哪个好45 时时彩1900模式奖金表
江西时时彩追号技巧 重庆时时彩二星直选 时时彩追号技巧 重庆时时彩任选二稳赚 时时彩五星组选30技巧 重庆时时彩三星杀号
江西时时彩怎么样和买 时时彩后一怎么杀号 重庆时时彩最新算法 时时彩杀和值 本港台开奖现场直播1 时时彩出号规律破解
重庆时时彩怎么买赚钱 时时彩交流群群号 重庆老时时彩平台 本港台开奖现场直播室 江西时时彩后一 2015年7月15日江西时时彩开奖号